3 Presentaties die fondsenwervers niet mogen missen!

Met de geweldige hoeveelheid congressen, seminars, webinars, workshops en conferenties die er jaarlijks plaatsvinden mis je wel eens wat, nietwaar?

Daarom is het verstandig om af en toe Slideshare te raadplegen om er eens wat interessante presentaties uit te vissen, waar wat van te leren valt.

Deze drie kwam ik recentelijk tegen en zijn zeker de moeite waard...


I. De eerste presentatie is een pareltje van Beate Sorum en verhaalt over de verbeterde fondsenwervende resultaten door de nieuwe website van de Norwegian Cancer Society. Een absolute must-study presentatie met heel veel belangrijke take-aways!
II. Deze presentatie van Kelly Townsend en Liz Murphy is al wat ouder maar heeft zeer recentelijk een update ondergaan. Het geeft een goed overzicht van de wijze waarop je stap voor stap een succesvolle fondsenwervende campagne op kan kan bouwen. Ideaal voor beginners maar het bevat ook voldoende leerpunten voor gevorderden.
III. De laatste presentatie komt van Hubspot en StayClassy en biedt een gestructureerd overzicht van de ontwikkeling van de online fondsenwerving voor een evenement. Bevat goede tips!

Like Fundraiser Online op Facebook!
Op mijn Facebook pagina vind je nog veel meer interessante informatie voor fondsenwervers!

Follow Me on Facebook

Volg Fundraiser Online ook op Twitter
Follow FundraiserOnl on Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten