Responsive Web Design in 3 Infographics

We leven inmiddels in 2013. De smartphone en de tablet zijn gemeengoed geworden. Websites, dus ook die van goede doelen, worden al lang niet meer alleen via een PC bezocht. 

Dat heeft grote consequenties. Want andere apparaten hebben ook andere schermformaten. We hebben dus een website nodig die zich aanpast aan de wijze waarop de bezoeker ons bezoekt, zodat de leesbaarheid gegarandeerd blijft. 

Die automatische aanpassing van je website aan het apparaat heet Responsive Web Design. In bijgaande infographics kun je meer (basis-) informatie vinden...

Onderstaande infographics helpen je hopelijk begrijpen dat je website, de hub van van je online activiteiten, met z'n tijd mee moet gaan. Hoe lastig ook, je kan er als organisatie niet meer omheen.

Laat het aan de specialisten over om er mee aan de slag te gaan, maar zorg wel dat je begrijpt wat het doel van Responsive Web Design is, wat het dus moet doen en hoe je er mee aan de slag kan: 


Heb je Fundraiser Online al bezocht op Facebook?
Op mijn Facebook pagina vind je nog veel meer interessante informatie voor fondsenwervers!

Follow Me on Facebook

Volg Fundraiser Online ook op Twitter
Follow FundraiserOnl on Twitter

2 opmerkingen:

  1. Super mooie en handige infographic. Echter denk ik dat het voor het gros van de "normale" internetgebruiker de laatste twee infographics (lees: mensen niet werkzaam binnen de webdesign branche) te technisch is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The adaptive setting for a responsive web design is 100 % width. On the other hand, Web Design Chennai

    BeantwoordenVerwijderen